Дати другий шанс: Білий Бо презентував сольний сингл "Над океаном"

Дати другий шанс: Білий Бо презентував сольний сингл "Над океаном"

Білий Бо представив новий трек "Над океаном". Пісня розкриває тему складних стосунків, спогадів і прагнення до нових шансів на щастя.

"Досвід не має ставати великою стіною — для цього потрібно давати волю почуттям, давати другий шанс собі бути щасливим", — поділився Білий Бо в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Білого Бо 

"Сьогодні я презентую новий трек під назвою "Над океаном". Спогади — це наше внутрішнє світло, що освітлює дорогу від минулого до теперішнього. Напевно дев'ять з десяти людей десь так чи інакше обпікалися у стосунках, отримували розбите серце чи, навпаки, розбивали його іншим. І, враховуючи вже прожитий досвід, закривались, не підпускаючи до себе нікого ні на крок ближче, ніж потрібно. Досвід не має ставати великою стіною — для цього потрібно давати волю почуттям, давати другий шанс собі бути щасливим. От рядочок з треку: "давай літати, немов ми знову не боїмось висоти". Також в пісні є рядки про долю, цитую: "вірити в долю — це ніби вірити вдачі: якщо повезе, то ок, а як ні, а як знову ні". Тому казати — станеться, як має статись — це не зовсім про мене. Ми самі творимо нашу долю і наше майбутнє, як мінімум маємо прямий вплив на це. Цей трек – це набір думок на певному вайбі, вайбі теплих спогадів і холодного розуму. Пісня лірична, пісня з речитативом, з мелодійним приспівом — все, як ми любимо. І, користуючись можливістю, роблю анонс: 20 вересня в Botashe реліз нового треку в роковому звучанні під назвою "Метаморфози". 22 вересня — у Botashe великий сольний концерт у Львові на !FESTrepublic, старт о 19:00. І 26 вересня від Білого Бо ще один трек — двіжовий, драйвовий — фіт з Максом ТТ. Тому, повернувшись до мого синглу "Над океаном" запрошую до прослуховування. І в момент, коли пливете за течією, не забувайте, що можна плисти і проти", — розповів Білий Бо в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Білий Бо випустив сингл "Немає значення".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.