Цінувати себе: Borysofsky видав сингл "Хотів бути"

Цінувати себе: Borysofsky видав сингл "Хотів бути"

Borysofsky презентував свій новий трек "Хотів бути", який розповідає про вплив кумирів на наше життя та їх здатність надихати. Пісня присвячена особистому шляху до самопізнання та прийняття себе.

"Пісня "Хотів бути" про кумирів та як вони впливають на нас і надихають. Після якогось часу я почав розуміти, що я такий самий унікальний і так само можу любити та прислуховуватись перш за все до себе. І саме музика допомогла мені в цьому", — розповів Borysofsky в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Borysofsky

"Пісня "Хотів бути" про кумирів та як вони впливають на нас і надихають. Завжди все життя, як я себе пам'ятаю, то на когось рівнявся і щось хотів змінити в собі. Хотілось бути найкращим. І кумири — це такі люди, які змінюють світ, які надихають мене. Насамперед це музичні кумири, такі як Фредді Меркʼюрі, Девід Боуї, Джон Леннон та інші. А також айтішні кумири — це Стів Джобс, Ілон Маск, як у всіх. Після якогось часу я почав розуміти, що я такий самий унікальний і так само можу любити та прислуховуватись перш за все до себе. І саме музика допомогла мені в цьому. Ця пісня, я вважаю, дуже щира і сподіваюся, що вона навчить і вас цінувати себе і бути собою", — розповів Borysofsky в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.