Дослідження любові: Oi FUSK та Oggiama видали спільний трек "Повні кишені"

Дослідження любові: Oi FUSK та Oggiama видали спільний трек "Повні кишені"

Oi FUSK та Oggiama випустили спільний трек "Повні кишені". Пісня увійде до альбому Oi FUSK в якому він досліджує прояви любові.

"Особисто для мене пісня "Повні кишені" є нагадуванням про те, що головним багатством є моральний стан. Коли справа улюблена, вона робиться легко, тече як вода. Це не означає, що вона буде примітивною або нецікавою, але вона йде від серця, тому йде легко", — поділився Oggiama в ефірі Радіо Промінь.

Oi FUSK пояснив свою концепцію треку: "Закохані настільки сильно вмазані гормональним коктейлем, що їхні думки та тіла мають піднесений стан. Ми намагалися передати цей стан у пісні "Повні кишені" за допомогою польотної гармонії, протяжних синтезаторів та інтервалів між бас-бочками і робочим барабаном".

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Oi FUSK

"Особисто для мене пісня "Повні кишені" є по суті нагадуванням про те, що в будь-які часи головним багатством є моральний стан. Про те, що улюблена справа, якщо вона дійсно улюблена, робиться легко, тече як вода. Це не означає, що вона буде якоюсь примітивною або нецікавою, але вона йде від серця, тому йде легко. Ну, і в цілому нагадування про те, що з любовʼю по життю якось легше, яскравіше йти. Звісно, це буває не завжди просто, але все ж таки любов допомагає, як би це банально не звучало. Стосовно історії створення пісні, то це взагалі окремий прикол. По-перше, це якраз про те, що улюблена справа робиться легко. Мені написав Oi FUSK, каже: "Давай зробимо спільний трек". Я кажу: "Ноу проблем. Дивись, у мене є одна дуже крута заготовка, мені здається, що вона тобі сподобається". Він її послухав, каже: "Все супер,  пишу текст". Написав текст, ми її трошки зліпили і все, пісня готова. Вона жива, вона повноводна, вона написала і зроблена від душі і без якихось зайвих рухів. Одним словом, все, як ми любимо. Потім мені Fusk каже: "Слухай, а ти зможеш в четвер її зіграти на клавішах на концерті?" Я такий: "Ну, в принципі, можна". Тепер ми виступаємо на постійній основі і я дуже цьому радий.

Також я зараз в процесі написання збірки треків. Думаю, що це можна буде назвати EP. Нещодавно випустив інструментальний сингл "Nuod". Це жанр primitive minimalistic fusion, або ж хіп-хоп, або ж якийсь джаз. Вважаю, музичка вийшла цікавенька. Також скоро планую випуск ще одного синглу, він вже буде з голосом, я там буду співати", — розповів Oggiama в ефірі Радіо Промінь.

"Закохані настільки сильно вмазані гормональним коктейлем, що їхні думки та тіла мають піднесений стан - деяке відчуття легкості і невагомості. Вони ніби парять в небесах. Саме цей стан ми намагалися передати в пісні "Повні кишені" за допомогою польотної гармонії, протяжних синтезаторів та місцем між бас-бочками та робочим барабаном. Уявляючи себе супергероями, що летять над нічним містом, де життя продовжує любов, роздумуємо над цією невідʼємною складовою нашого існування як виду. Любов підштовхує наші скуйовджені тіла одне до одного та заставляє перерізати планету в подорожах. Наразі дослідження кохання і любові є основною темою  в моєму майбутньому альбомі", — розповів Oi FUSK в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Oi FUSK випустив сингл "Крихітка".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.