Повага до повсякденної праці: Ульмо Три випустив сингл "Так, як я"

Повага до повсякденної праці: Ульмо Три випустив сингл "Так, як я"

Гурт Ульмо Три представив новий сингл "Так, як я", присвячений українцям, особливо жінкам, які щодня працюють, підтримують суспільство і не привертають до себе забагато уваги. Пісня стала заключною в серії з п'яти треків, записаних на студії Kaska Records.

"Ця пісня — це сентимент до людей, які роблять свою справу і не привертають до себе забагато уваги. Я це дуже поважаю і вважаю красивим вчинком", — розповів Костянтин Шелудько в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Ульмо Три

"Пісня "Так, як я"  присвячується усім звичайним українцям, але здебільшого українкам, на яких тримається наше суспільство. Тим людям, які кожного дня вранці прокидаються, стабільно ходять на роботу, але при цьому примудряються завжди виглядати добре, охайно і красиво. За це їм повага і мій респект. Ця пісня — це сентимент до людей, які роблять свою справу і не привертають до себе забагато уваги. Я це дуже поважаю і вважаю красивим вчинком, тож, шановні, це для вас. Сподіваюся, що трохи насолоди прийде. Це ніби пісня, яку співає чоловік своїй дружині або хлопець дівчині, коли вони зранку прокинулися, збираються на роботу, робити свої справи. Це остання з тих пʼяти пісень, які ми записали з Іваном Зименком на студії Kaska Records. Це найлегша з тих пʼяти пісень, напевно, вона підходить бути фінальною на якомусь мініальбомі, в які треба ці пʼять пісень обʼєднати, подивимось, напевно, ми це зробимо", — розповів фронтмен гурту Ульмо Три Костянтин Шелудько в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Ульмо Три випустив трек "Сідай на березі річки".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.