Записати і все переробити: Околиця видала сингл "Мокрими пʼяними"

Записати і все переробити: Околиця видала сингл "Мокрими пʼяними"

Околиця представила свій новий трек "Мокрими пʼяними", який вирізняється своїм повільним і трохи п'яним звучанням, що підкреслює основний сенс і посил композиції.

У майбутніх планах співачки — кілька фітів з відомими українськими артистами, а також нова пісня, натхненна київським ритмом життя.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Околиці

"Сама по собі пісня "Мокрими пʼяними" трошки пʼяна і повільна. Це підкреслює основний сенс і посил пісні. Якщо казати про історію створення, то спочатку я самотужки записала демку, у якої був зовсім інший вайб. Потім показала її своєму другому, саундпродюсеру Фімі, і з ним ми переробили повністю все аранжування і створили те, що зараз ви можете почути на всіх музичних майданчиках. 

Якщо казати про майбутні плани, то, як я і обіцяла минулого разу, скоро на вас чекає кілька фітів з крутими українськими артистами. Також, тимчасово перебуваючи в Києві, я надихнулась місцевим ритмом життя  і написала пісню про одну зі станцій метро. Про яку саме — ви дізнаєтеся трохи згодом", — розповіла Околиця в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Околиця випустила сингл "Легко так".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.