На Радіо Промінь трансляцію матчу Україна – Бельгія прослухало понад 100 тисяч українців з усього світу

На Радіо Промінь трансляцію матчу Україна – Бельгія прослухало понад 100 тисяч українців з усього світу

Вчора відбувся вирішальний матч третього туру групи E великого футболу — Євро – 2024 між національної збірною України та командою Бельгії, який транслювався на Радіо Промінь.

Коментували його в прямому ефірі ведучі Вадим Корженко і Костянтин Дульцев. А перед початком ведучий студії Дмитро Захарченко разом з коментаторами цієї вирішальної гри ділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу. В пікові години трансляції матчу на Радіо Промінь прослуховування досягли понад 100 тисяч українців з усього світу онлайн на сайті і в застосунку.

Слухачі та вболівальники активно залишали коментарі під час матчу на фейсбук-сторінці Радіо Промінь:

"Матч Україна – Бельгія, на мою думку, це була найкраща гра нашої команди під керівництвом Сергія Реброва, в який українці змогли якісно нейтралізувати лідерів бельгійської команди. А Бельгія, нагадаю, в рейтингу ФІФА входить до трійки найкращих збірних світу. Але забити гол і вирвати перемогу нам не вдалося. Якось сумно, що українці залишають турнір вже на стадії групового етапу. Адже в нас були сподівання пройти якомога далі по турнірній сітці й повторити досягнення трирічної давнини, коли ми були чвертьфіналістами. 

Такі матчі як Україна – Бельгія коментувати одне задоволення, тому що боротьба і інтрига зберігається до останніх секунд. А ти намагаєшся словами створити картинку для слухача", — розказав керівник спортивної редакції на Радіо Промінь та ведучий подкасту "Футбольне Євро-2024" Костянтин Дульцев.

Нагадуємо: напередодні цьогорічної футбольної події слухачі та фанати футболу могли слухати спеціальний подкаст "Футбольне Євро-2024" на улюбленому радіо, присвячений футбольному єврофоруму.

Матчі чемпіонату Європи-2024 транслювалися в ефірі Радіо Промінь, як і всі попередні футбольні єврофоруми у 2012, 2016 і 2021 роках. До речі коментатори-ведучі Радіо Промінь були учасниками трьох попередніх подій. 

Радіо Промінь — найперша українська музична радіостанція, що працює в ефірі з 1965 року. За форматом — музично-інформаційний канал. Має загальнонаціональне покриття, мовить 24 години на добу. З усіма частотами в регіонах та лінками на соцмережі Суспільного можна ознайомитися за посиланням. Радіоканали Суспільного також можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.

Підпишіться на Суспільне Анонси на тій платформі, де вам зручно: телеграм або вотсап.