Промінь рекомендує: Нікіта Кісельов із треком "В полоні"

Промінь рекомендує: Нікіта Кісельов із треком "В полоні"

Співак, композитор і романтик українського шоу-бізу. Все це — про Нікіту Кісельова. Сольну кар‘єру розпочав у вересні 2022-го року, обравши для себе жанр ліричного R&B-Pор, хоча музикою почав займатись ще зі школи. За плечима у нього — з десяток фестивалів, конкурсів, серед яких "Україна має талант", "Зірковий ринг" і "Битва хорів". У 2015-му Нікіта співпрацював з продюсером Юрієм Фальосою як автор пісень для його артистів. Кілька разів пробував розпочати сольну кар’єру, аж поки не прийшов переломний для всіх нас і для Нікіти 2022-ий рік. Повномасштабне вторгнення рф в Україну його застало в Бучі, а все пережите згодом вилилось у пісню "Пропаганда".  Втім, справжню популярність йому принесе хіт  "Романтично", який слухачі назвали гімном кохання. Також за минулий рік співак презентував ліричний мініальбом "Прохолодний" у колаборації з українською акторкою театру й кіно Наталкою Денисенко. Заспівав дуетом з TAYANNA й SKYLERR. Та презентував україномовну версію пісні Тіни Кароль "Полюс притяжения" під назвою "Полюси". Серед його цьогорічних релізів — пісні "Джульєтта" і "В полоні". Остання цього тижня потрапила в плей-лист "Промінь рекомендує". Про неї, а також, чому більшість його пісень про кохання,   Нікіта Кісельов розповів ведучим шоу РанокПро на Радіо Промінь Денису Денисенку та Лесі Антипенко.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

Фото з інстаграм-сторінки nikitakiselov

"Початок війни, на жаль, став рушієм моєї творчості. Я зрозумів, що кожен день важливий і треба досягати своєї мети."

Нікіто, як так сталось, що ти розпочинав сольну кар’єру кілька разів? 

В мене була історія, що я писав дуже багато пісень і артистам, і на початку собі. В 12 років я пішов на талант-шоу, тоді став відомим вже для деяких людей, виступав, мав концерти, потім навчався, робив свій гурт і для нього пісні. Початок війни, на жаль, став рушієм моєї творчості. Я зрозумів, що кожен день важливий і треба досягати своєї мети. 

"Я все життя пишу пісні про кохання і, в принципі, не бачу інших тем, які оспівувати в піснях, тому що для мене це дійсно важливо."

У тебе амплуа одного з найромантичніших українських співаків, як ти себе в ньому почуваєш? І чи збігається це з реальним життям, ти в житті романтик? 

Я все життя пишу пісні про кохання, про любов і, в принципі, не бачу інших тем, які оспівувати в піснях, тому що для мене це дійсно важливо. Так, я по життю романтик, в мене завжди відкрита й любляча душа. 

В тебе за плечима з десяток фестивалів і конкурсів, з яких ти починав. Мені як організатору й ведучому одного з них завжди цікаво запитувати у людей, які беруть у них участь, який для тебе був визначальним, чи взагалі такі були і чому важливо брати участь у таких масштабних конкурсах?

Дуже багато було в моєму житті конкурсів, різних проєктів і я дуже багато досвіду набув на цих проєктах. Мені дійсно як молодому артисту було дуже важливо, щоб мене почули, щоб був досвід виступу на великій сцені. Напевно, найбільш вагомим проєктом став "Україна має талант". Для мене відкрилась велика сцена, софіти, телебачення. Я відчув, що це моє, закохався в цю справу і продовжую любити всім серцем. 

Я якось забув слова на сцені. Це давно було, коли я теж хотів бути співаком. В мені відтоді так закарбувався цей страх, що я дуже скоро припинив всі ці свої намагання. З тобою курйози ставались під час конкурсів або виступів?

Постійно. Навіть зараз я забуваю якісь пісні, так багато пісень вже написано мною. І бувають моменти, коли задивишся на когось в залі, задумаєшся про щось і забудеш десь слова. В цьому нічого страшного, це ж живий виступ. Думаю, що кидати кар’єру, як ти, не потрібно.

Ми також підгледіли, що ти пишеш пісні різними мовами. Плануєш видавати окремий альбом? 

В мене є пісні різними мовами:  французькою,  польською, англійською. Це зовсім різні жанри і роки моєї творчості, тому альбом, думаю, ми не будемо робити. Але є декілька пісень, які лежать на поличці й чекають свій час, коли вони будуть доречними і влучними.

Всі ці мови ти знаєш, вивчав їх свого часу чи пишеш українською й перекладаєш?

Я вивчав німецьку й англійську, а інші — то мені допомагає Google Translate. 

"В полоні" — це пісня про вічне кохання і про біль втрати". 

Сьогодні ми презентуємо твій трек "В полоні", розкажи кілька слів про цю пісню.

Це особлива пісня для мене. Вона написана ще  пів року тому десь. Дуже довго в мене лежала, я думав і шукав момент, коли її випустити. Й коли відчув такий момент, одразу показав її слухачам. Ця пісня про вічне кохання, яке живе вічно, і про біль втрати. 

Слухати трек Нікіти Кісельова "В полоні", як і багато інших прем’єр, можна в плей-листі "Промінь Рекомендує 2024" на Spotify.