"Громадянин Топінамбур" випустив пісню "Елізабет"

"Громадянин Топінамбур" випустив пісню "Елізабет"

Гурт "Громадянин Топінамбур" випустив пісню "Елізабет". Її музиканти називають продовженням циклу "Пісні про дівчат"  — однієї з найпопулярніших пісень в репертуарі "Топінамбурів".


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Громадянин Топінамбур

"Нашому гурту завжди хотілося робити різноманітну музику - від іронічних шлягерів та міського шансону до патріотичних пісень та ліричного кантрі з присмаком вестерну. "Елізабет" - це лірична композиція, яка продовжує цикл пісень із всесвіту "Пісні про дівчат". Тут і про сильні почуття, і про відносини як на війні, і про втрачене кохання, і про сильних жінок. Все, як ви любите. Мені здається, що зараз, як у старих-добрих вестернах, в нашому реальному житті герої знищують поганців, а гарні жінки часто беруть до своїх тендітних рук рушниці. Найближчим часом ви навряд чи зможете побачити живі виступи нашого гурту, тому що я і бас-гітарист знаходимося у лавах Сил оборони, тому можемо запропонувати лише слухати наші пісні та дивитися наші відеороботи", — розповів вокаліст гурту "Громадянин Топінамбур" Роман Забуга в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні гурт "Громадянин Топінамбур" видав сингл "Дістало".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.