"Моя сила тебе вбила": Love Mary випустила новий трек "Сила"

"Моя сила тебе вбила": Love Mary випустила новий трек "Сила"

Співачка Love Mary випустила новий трек "Сила", в якому розкривається тема духовного пробудження та самостійності. В інтерв'ю Радіо Промінь вона поділилася, що ця пісня стала символом нового етапу в її житті, оспівуючи переломний момент в сприйнятті власної сили та незалежності. 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Love Mary 

"Хочу розповісти вам про свій новий реліз "Сила". Усі мої пісні — це власний досвід, це моменти, ситуації, які я пережила, і тут я оспівую переломний момент в сприйнятті себе як в стосунках, так і поза їх межею. Це про силу, яку я не так давно усвідомила і наразі відчуваю, про духовну велич та про незалежність. Я дуже радію, що мені вдалося в чотири слова, які є в приспіві, вкласти весь сенс пісні і мені здається, що він достатньо зрозумілий. Там я співаю: "Моя сила тебе вбила". Кого саме вона вбила — нехай залишиться в секреті, але я думаю, що тут зрозуміло, що я знову повертаюсь до того, що розповідаю аудиторії про свої романтичні історії. Трек вийшов у супроводі відеороботи, режисеркою якої стала Саша Туз: ми вже раніше працювали, вона знімала мені кліп на пісню "Квіти". Я раджу всім завітати на мій Ютуб-канал і переглянути цю відеороботу, бо вона достатньо цікава, особисто мені вона нагадує короткометражний фільм в стилі артхаус", — розповіла Love Mary в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Love Mary та temstime представили спільний трек "Тож бувай".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.