Промінь рекомендує: "Не настане" з треком "Хочу забути"

Промінь рекомендує: "Не настане" з треком "Хочу забути"

"Не настане", — це проєкт молодого артиста з Маріуполя. Крім того, що займається музикою, хлопець вчиться на архітектора. Активно розвиватись як музикант почав після переїзду до Києва. Як сам він розповідає, почав знайомитися з людьми, бо майже не мав тут нікого, співав на вулиці та на різних івентах. Зараз співпрацює з лейблом й наразі має 4 власні треки. До слова, свою дебютну пісню "Завтра не настане" він присвятив рідному Маріуполю. Цього тижня до плейлиста "Промінь рекомендує" потрапила його пісня "Хочу забути". Про що вона, а також про свої мрії Сергій, він же "не настане", розповів ведучим шоу РанокПро на Радіо Промінь Дмитру Захарченку та Лесі Антипенко.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото з інстаграм-сторінки _unit88 

Сергію, ти вже відчуваєш себе повноцінною творчою одиницею, бо вже й пісні випускаються, і співпраця з лейблом існує? 

Чесно кажучи, мені цього мало. Я ще не відчуваю себе як серйозного артиста. Думаю, ще багато-багато треба рости. Хочу, щоб багато хто про мене дізнався, все ще попереду. 

А чого б ти хотів досягнути? Давай тоді про чіткі цілі й плани поговоримо.

Хочу багато прослуховувань. Щоб хоча б одна пісня "залетіла" в ТіkTok, добре розкрутилась, щоб на ній був мільйон. От коли буде мільйон прослуховувань на одній із пісень, тоді я зможу сказати, що відчуваю себе серйозним артистом. Поки що я тільки починаю. 

Я хочу запитати про іншу твою сторону: ти вчишся на архітектора і це навчання досі продовжується? 

Так, я вчусь дистанційно в Харківському універі.

Ти бачиш себе архітектором?

Можливо. Більше бачу себе музикантом і артистом, але це теж цікаво, чому б ні?

Поговоримо про пісню "Хочу забути", що це за меседж?

Ця пісня про мої колишні стосунки. Вони були не дуже вдалі. Дуже сумні, дуже незрозумілі для мене і я не міг їх забути певний час свого життя, не міг відпустити. Але зараз я вже це переріс, в мене вийшло про них забути. І приблизно про це пісня. 

Ти зміг це сублімувати в творчість і в пісню, а хтось, наприклад, пісень не пише. Що б ти міг порадити людям, в яких подібна ситуація, як пройти цей етап?

Думаю, не треба ігнорувати свої емоції, не треба сильно замикатись в собі, не треба закриватись від людей і від світу і, за можливості, треба звернутись до спеціаліста, який може допомогти вирішити цю проблему. Я не звернувся свого часу й мені було дуже тяжко. Але зараз все окей. Тому я думаю, якщо в когось схожі проблеми, ви точно з ними впораєтесь.  

 Слухати трек "Хочу забути" від "не настане", як і багато інших прем’єр, можна в плей-листі "Промінь Рекомендує 2024" на Spotify.