Quest Pistols видали терапевтичну новинку "Божевільна"

Quest Pistols видали терапевтичну новинку "Божевільна"

Quest Pistols видали пісню "Божевільна". Одночасно із релізом треку на стрімінгах, було представлено на нього кліп. Гурт вважає пісню терапевтичною, бо через енергію руху ми позбуваємося стресу та болю.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Quest Pistols

"Я добре знаю розумію, що наш гурт для вас це ностальгія про ваше безтурботне минуле, тому я хочу познайомити вас з нашою новою піснею "Божевільна". І до речі одразу із кліпом на цей трек. Мені здається, що ця пісня відповідає тому самому енергійному стилю Quest Pistols, який ви любите і знаєте. В цьому відео ми не знали, що робити, як себе поводити, щоб це відповідало часу. Але саме на майданчику ми знайшли цю відповідь. Пісня про розставання, про втрату любові та ми намагаємося витанцювати увесь свій стрес через рухи свого тіла", — розповів вокаліст гурту Quest Pistols Антон Савлепов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у липні Quest Pistols видали пісню про єдність українців.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.