Промінь рекомендує: СХІДЗАХІД із треком "Меркурій"

Промінь рекомендує: СХІДЗАХІД із треком "Меркурій"

Поки українці вирішували, то їм зАтишно чи затИшно, гурт СХІДЗАХІД випустив новий трек  "Меркурій", що теж обіцяє стати хітом. З новою піснею дует потрапив і в плей-лист "Промінь рекомендує". Сергій і Наталка з проєкту  СХІДЗАХІД сподіваються, що їхній новий трек у цей непростий для країни час зігріватиме душі українців, а найбільшою проблемою для них буде ретроградний Меркурій. Про це вокалістка гурту Наталка Матейко розповіла в ефірі шоу РанокПро на Радіо Промінь ведучим Дмитру Захарченку й Лесі Антипенко.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото з Instagram.com/shid.zahid

Хочемо познайомити наших слухачів з вашим проєктом. Тому розпочнемо з того, як він, взагалі, у вас відбувся? 

Це було ще два роки тому. Мені написав Сергій в Instagram, чи я не хочу спробувати якийсь проєкт дуетний? Кинув мені свої треки, ми трошки послухала. Я приїхала в Київ, ми познайомились. Зрозуміли, що в нас якийсь коннект стався, що, начебто, нам все підходить: і по музиці, і якось відчуваємо один одного. І такі думаємо, ну давайте спробуємо. Ми випустили тоді перший трек "Затишно". 

Так зАтишно чи затИшно? 

То вже кому як більше подобається.  

Ти так розповідаєш цю історію. Я чула версію: "Я написав їй: "Шо ти?" ― а вона відповіла: "А ти шо?". Чи було таке? 

Так, насправді я ніколи не думала, що хтось може написати в Instagram і запропонувати якийсь проєкт. На той момент я думала, що все. Мені 25 років і я нікуди вже не поїду, нічого не буду співати. 

Зажди. 25 років, а далі що має бути: я застара? 

Просто я завжди думала, що ставати артисткою чи починати якусь кар’єру умовну музичну малесеньку треба в 18-20 років обов’язково, що в 25-ть уже запізно. Але ні, практика показує інше. В 30-ть все тільки починається і я починаю в це вірити. Тому що 30-ть мені ще немає, але 27 вже не за горами. Так от, дорогі слухачі, ніколи не пізно!

Давай трохи поговоримо про ваш новий трек, як він з’явився? 

"Меркурій" — одна з моїх улюблених пісень. Тому що в нас є ще декілька, ми підготували на майбутнє, але  "Меркурій" — це одна з моїх улюблених. Це пісня про відносини хлопця й дівчини в складні теперішні часи, але що можна знайти вихід у будь-якій ситуації. Ця пісня затишна й душевна, як перша. Її можна грати під гітарку, можна співати один одному. В принципі, на це й розраховувалось. Хочеться, щоб наші пісні завжди допомагали людям трішечки з ментальним здоров’ям, бо, наприклад, мені музика дуже сильно допомагає у будь-які часи — чи складні, чи хороші. Я без музики не можу і знаю багатьох людей, які теж хочуть послухати щось класне. Сподіваюсь, що наша пісня звучатиме в навушниках, буде підтримувати в цей час і гріти душу.

Слухати трек  "Меркурій" від гурту СХІДЗАХІД, як і багато інших прем’єр, можна в плей-листі "Промінь Рекомендує" на Spotify.