Disappeared Completely видали свій перший рок-альбом

Disappeared Completely видали свій перший рок-альбом

Група Disappeared Completely свій перехід від електроніки до рок-музики закріпила випуском нового альбому "Pretty Average". Дванадцять пісень альбому , просякнуті драматизмом змін, що відбулись із музикантами за останні роки. Найбільшими змінами стала війна в Україні та оновлення складу гурту.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Disappeared Completely

"Альбом "Pretty Average" став у якомусь плані дебютним для нас, адже відкрив зовсім нове звучання Disappeared Completely. Він є експериментальним, бурхливим, відчайдушним та хоробрим. У ньому ми поступово простежуємо наш перехід від електронного жанру до більш рокового, гаражного та навіть блюзового. Причинами для такого драматичного переходу стали особисті проблеми, зміни всередині гурту та, звісно ж, повномасштабне вторгнення. Воно змінило ставлення до життя і трохи пришвидшило процеси, які відкладалися на потім. Під час роботи над альбомом ми багато імпровізували, "дуркували" та просто добре проводили час. Це створило певну хімію та зв’язок всередині гурту, сподіваємось, слухач це помітить. Загалом, кожен зможе знайти у цьому альбомі щось для себе, адже тут присутнє велике різноманіття жанрів, інструменталів та вокалу. Наразі ми активно готуємося представити наш новий альбом на концерті "Слух: Наживо", що відбудеться у Києві 11 листопада. Тож сподіваємося з вами зустрітися і круто провести час", — розповіли музиканти гурту Disappeared Completely в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні гурт Disappeared Completely видав сингл "Personal 2".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.