Гурт Zwyntar видав альбом "1000 Очей"

Гурт Zwyntar видав альбом "1000 Очей"

Гурт Zwyntar видав новий альбом "1000 Очей". До нього увійшли 11 треків, що були створені упродовж останніх п'яти років пісня виходу дебютника “Мертві голоси”. Пісні нового альбому передають почуття людини, яка блукає десь на грані страшної реальності та містичних одкровень потойбіччя. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Zwyntar

"Нещодавно у нас вийшов новий альбом під назвою "1000 очей". Це наш другий повноформатник, у який увійшли, як вже видані раніше сингли, так і цілком нові пісні. Окрім нашого традиційного міксу українського та американського фолку, ми також хотіли включити у альбом деякі елементи інших жанрів. Тому тут присутні аллюзії та запозичення з психоделічного року 60-х років, з стонер-металу та інших. Значний вплив на зміст альбому мають балади про вбивство, так звані murder ballads, а також старі госпельні записи. Певні треки написані за мотивами міських легенд чи містичних геолокацій, деякі, можливо, потребують детальнішого пояснення контексту. Під час запису ми використовували нові для себе інструменти, наприклад, скрипку, дульцимер, електросмичок, диктофонні записи, а також усілякі немузичні предмети, знайдені в шафі у якості перкусії. На альбомі "1000 очей" ми настільки хотіли триматись якоїсь стилістичної єдності, скільки емоційної та концептуальної, а саме — передати почуття людини, яка блукає десь на грані страшної реальності та містичних одкровень потойбіччя. На підтримку цього альбому ми вирушили в благодійний тур, найближчі концерти якого відбудуться 28 жовтня в "Перемога Центрі" в Чернігові та 29 жовтня у клубі Atlas в Києві. Тож до нових зустрічей і приємного прослуховування", — розповів музикант і вокаліст гурту Zwyntar Дівуар в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому гурт Zwyntar презентував сингл "Білим снігом".

У червні Folkulaka видали альбом моторошних інтерпретацій традиційного фольклору.

Також читайте інтерв'ю Саша Кладбіщє (Folkulaka): "Щоб допомогти, роби те, що вмієш найкраще".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.