Go_A присвятили нову пісню людям, які втратили своє минуле

Go_A присвятили нову пісню людям, які втратили своє минуле

Гурт Go_A видав на музичних платформах пісню та кліп "Rusalochki" —  пісня про те, як опинитися у світі, де людина назавжди втратила свій дім. Історія про внутрішню боротьбу людей, які намагаються жити в новій реальності, втративши своє минуле назавжди.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Go_A 

"Пісня "Rusalochki" — одна з найважливіших пісень у моєму житті. Це той випадок, коли у процесі створення відкрилося дуже багато істин завдяки людям, яких я зустріла на своєму шляху. Усе почалося з експедиції, де я вперше побачила обряд проводів русалок від літніх жінок Чорнобильського Полісся, яких переселили з рідного дому після аварії на ЧАЕС. Мені захотілося розповісти про людей, які втратили свій край назавжди, а з ним — минуле життя і зв’язок із рідною землею. У процесі роботи над музикою я відчувала величезну відповідальність, адже це не просто електронний трек чи форматна пісня для радіо. Це історія людини, яка втратила своє минуле і намагається знайти своє місце у новій реальності. Текст пісні авторський, хоч і написаний на основі експедиційних матеріалів, але я намагалася зберегти особливості поліського діалекту. Та особливо магічним є збережений фрагмент автентичної пісні, який свого часу вразив мене настільки сильно, що я поринула в цю історію і відкрила для себе новий світ", — розповіла вокалістка гурту Go_A Катерина Павленко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.