Brunettes Shoot Blondes повернулися з міжнародним релізом

Brunettes Shoot Blondes повернулися з міжнародним релізом

Brunettes Shoot Blondes разом із польською групою Atlvnta та саундпродюсером Kobzaruk видали спільну пісню Stars Are Falling Down. Це перший реліз гурту Brunettes Shoot Blondes за чотири роки.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Brunettes Shoot Blondes

"Для нас це дуже важлива пісня, тому що перший реліз за останні 4 роки, впродовж яких ми перебували у творчій паузі. Він присвячений Україні, нашим людям, нашій вірі в перемогу. Ця пісня була написана разом із нашими друзями, польським гуртом Atlvnta і саундпродюсером Kobzaruk. Колаборація була можлива завдяки  підтримці організації Music Export Ukraine, яка займається просуванням української музики в світі і в Європі. Я вважаю, що це дуже важлива справа. Минулого року ми виступали в Європі, там були в турах, присвячених Україні, ми зрозуміли, як це важливо доносити інформацію до людей, говорити більше про Україну. Нехай ця пісня передасть більше світла, віри і сили",  —  розповів вокаліст гурту Brunettes Shoot Blondes Андрій Ковальов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.