Обережно, френдзона!: Molodi презентували сингл "Я не я"

Обережно, френдзона!: Molodi презентували сингл "Я не я"

Гурт Molodi випустив сингл "Я не я". Пісня торкається теми френдзони, досліджуючи почуття, коли симпатія перетворюється на обсесію, ідеально вловлюючи дух підліткового максималізму. "Ми намагаємося переосмислити юнацькі почуття з більш дорослої перспективи. Це важливо, аби зрозуміти, чому не варто витрачати свою силу та енергію на людину, з якою стосунки малоймовірні", — поділився Кирило Роговий в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Molodi

"В пісні "Я не я" ми порушили тему такого явища, як френдзона. Під впливом сильної симпатії нам іноді здається, що без коханої людини ми втрачаємо себе, порівнюємо себе з героями романтичних фільмів, впадаємо в надмірну сентиментальність і пісня просякнута цим підлітковим максималізмом, коли здається, що таке кохання буває лиш раз, що такої людини тобі більше не зустріти. І ми намагаємося переосмислити ці юнацькі почуття з більш дорослої перспективи. Це важливо, аби зрозуміти, чому не варто витрачати свою силу і енергію на людину, з якою стосунки малоймовірні. Ще до релізу трек почав віруситися в ТікТок. Ми придумали кумедний тренд на слова "Проти тебе була навіть моя мама, але вона не знала, що без тебе я не можу". Його суть проста: показати те, без чого ми не можемо обійтися жодного дня. Ваня просто зняв відео з краплями від закладеності носа і це спрацювало. Тепер люди знімають своїх коханих, котів, каву, жуйки. Тож слухайте пісню "Я не я" на Радіо Промінь, знімайте відео в ТікТок і дивіться кліп на YouTube", — розповів учасник гурту Molodi Кирило Роговий в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні гурт Molodi представив новий сингл "Тобою хворію".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми