В Україні створили інформаційне військо для протидії пропаганді РФ. Як долучитися

В Україні створили інформаційне військо для протидії пропаганді РФ. Як долучитися

Українські креативники спільно з Мінкультури та інформполітики об’єднались в інформаційний полк, щоб посилити протидію інформаційним атакам та пропаганді Росії.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

"Українці спостерігають шалену кількість інформації, яку генерують та створюють волонтери з різних сфер. І це надзвичайно важливо, адже всі вони посилюють інформаційний спротив нашої країни та показують правду всьому світу. Сьогодні будь-який ролик або фото ­– це не просто контент. Це підняття бойового духу та доказова база проти злочинних дій Російської Федерації щодо України", – цитує пресслужба міністра Олександра Ткаченко.

За його словами, Мінкульт планує збільшувати кількість контенту про війну, щоб не залишити ворогу жодного шансу на пропагандистську брехню.

Наразі в одній команді працюють українські креативники, журналісти, режисери та піарники. Вони створюють відео та тексти різними мовами, розраховані на різну аудиторію: світ, Україну, Росію.

"Долучитися до розповсюдження відеоконтенту може кожен. Достатньо підписатися на офіційні канали інформаційного полку ₩AW у соціальних медіа та ділитися матеріалами зі своїми родичами, друзями, шанувальниками, а також зі знайомими, що живуть за кордоном", – додали в міністерстві.

Фото: AP