Обласні військові адміністрації можуть контролювати ціни на соціальні продукти та ліки

Обласні військові адміністрації можуть контролювати ціни на соціальні продукти та ліки

Обласні військові адміністрації спільно з правоохоронцями відтепер можуть контролювати ціни на соціально значущі продукти та ліки. Як зазначає Укрінформ, про це сказав Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час відеозвернення, оприлюдненого у Телеграмі глави уряду.

"Кабінет Міністрів ухвалив рішення, яке дозволяє обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією та Держлікслужбою здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо", сказав Шмигаль.

Він додав, що деяким підприємцям не варто намагатися заробити на війні.

"Триває 12-ий день нашої оборони. У повітрі та на суші, вдень і вночі військові Збройних сил України героїчно дають відсіч російському окупанту. Дають відсіч агресору і звичайні українські громадяни. Мужністю нашого народу зараз захоплюється весь світ, адже кожен із нас робить свій вклад у перемогу України", додав глава уряду.

Він наголосив, що в умовах війни всі мають працювати злагоджено, зібрано та на повну силу. Це те, чого ворог боїться і намагається всіляко не допустити.

"Але нас непросто залякати, непросто розсіяти нашу увагу та зосередженість. Вже 140 тисяч українців, переважно чоловіків, повернулися додому, в Україну (з-за кордону  ред.). Ми пишаємось цими людьми. Вони готові не тільки захищати свої домівки, а й працювати заради перемоги", додав Шмигаль.

Фото: Укрінформ