"Танок На Майдані Конго" видали три версії синглу "Пам'ятай"

"Танок На Майдані Конго" видали три версії синглу "Пам'ятай"

Група "Танок На Майдані Конго" видала три версії синглу "Пам'ятай", що увійде до нового альбому. Дату релізу першої частини студійного лонгплею музиканти оголосять 12 жовтня під час прем'єри кліпу на пісню "Пам'ятай".

0:00 0:00
10
1x

"Ця пісня з'явилася під час локдауну, коли ми сиділи по домівках і спілкувалися в гуртовому чаті, до якого наш бас-гітарист Котя скинув кільце, яке він награв на бас-гітарі вдома, коли всім було заборонено спілкуватися наживо. В тексті захотілося на щось спертися під час локдауну, під час темних часів. І мені здалося, що три черепахи, три кити, чотири слони — скільки не рахуй цих тварин, все одно тримати світ доведеться тобі. Ти маєш спиратися і діяти, маєш при цьому мріяти, бо мрія надихає дію, і ти маєш любити все це і тих, хто навколо, бо мотивація - це любов. Я написав текст про трьох черепах і так вийшло, що черепахи ж жіночого роду, їх звати — Недайбог, вона відповідає за дію, другу звати Мрія, третю звати Любов. Три жінки, які допомагають цьому світу встояти в скрутні часи. Про це, власне, й пісня", — розповів вокаліст гурту "ТНМК" Фоззі Олександр Сидоренко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Як і попередній сингл "Весну", пісню "Пам'ятай" "Танок На Майдані Конго" видають одразу в кількох версіях.

"Так сталося, що того дня, коли ми вперше зіграли її на репетиції, зібравшись після локдауну, до нашого DJ Andrew стуканув його знайомий DJ Probass і спитав чи не хочемо ми щось зробити спільне. Ми якраз тестували новий трек. Оскільки діджеї рахують пісні в темпах, він спитав чи є у нас щось 90-90-5. Ми якраз робили пісню майже цього регістру. І ми надіслали йому репетиційний запис. Тобто, все відбувалося органічно, полюбовно і водночас. Ми робили свою версію, а для діджея Пробаса записали вокал і надіслали йому. Потім з'ясувалося, що в нас є дві версії і до них додалася третя. Наш режисер Сергій Flanger, який займався зведенням, сказав, що в нього є власне бачення. Ми йому сказали, що як бачиш, то зведи. Тепер є чотири версії і ми поступово усіх з ними знайомиметимо. Вони нам усім подобаються, але по-різному. Зацініть і ви", — розповів вокаліст гурту "ТНМК" Фоззі Олександр Сидоренко в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у березні "ТНМК" повідомили, що видаватимуть новий альбом двома частинами.

Фото: Яна Сочевічек, Радіо Промінь