Рома Майк видасть концептуальні альбоми

Рома Майк видасть концептуальні альбоми

Рома Майк до кінця 2021 року видасть два концептуальні альбоми. Восени артист представить дебютний сольний альбом, а після нього відбудеться реліз спільного альбому з Вохою, який для запису пісень спеціально приїхав з Америки.

0:00 0:00
10
1x

"24 жовтня виходить мій сольний альбом. В мене з'явилося більше ідей, більше треків. Я записав у Львові 6 треків. У мене вже є якась загальна картинка: альбом буде ділитися на дві частини. Перша частина буде мелодійна, лірична, медійна, така, що потенційно буде звучати на радіостанціях. А друга частина вже буде наче з ноткою протесту, там будуть треки, які по формі та змісту відрізняються. Тобто я вирішив зробити концептуальний альбом з двох частин", – розповів Рома Майк в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Окрім сольного альбому, у Львові наразі триває роботу над піснями, що записуються спільно з репером Вохою, який для запису приїхав зі США.

"Ми вже маємо кілька спільних пісень, над якими зараз працюємо. Ми їх покращуємо, повертаємося до старшого матеріалу, який у нас лежав на жорстких дисках і чекав свого часу. Ми зараз його переосмислюємо, перероблюємо. Ось почали займатися музикою з живими музикантами, у нас хлопчина щойно награвав партії на електрогітарі до наших нових пісень. І дуже все це гарно виходить, дуже сходиться все в класну картинку. Тобто ми еволюціонуємо. Якщо "Колишні люди", які ми видавали, це був просто реп на біти з інтернету, тепер ми займаємося музикою з більш ширшими інструментами, скажемо так", – розповів Воха в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у червні Рома Майк презентував сингл "Босоніж".

Фото: Яна Сочевічек / Радіо Промінь