Фестиваль Atlas Weekend 2021 не зменшуватиме масштаб

Фестиваль Atlas Weekend 2021 не зменшуватиме масштаб

Фестиваль Atlas Weekend у 2021 році відбудеться у карантинному форматі та переважно з локальною програмою. Лайнап фестивалю та ціни на квитки будуть оприлюднені 10 травня. Як зміниться цього року Atlas Weekend, в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь" розповів засновник фестивалю Дмитро Сидоренко.

0:00 0:00
10
1x

"Ми не будемо зменшувати, плануємо навіть збільшити масштаб, кількість сцен, масштабність сцен, продакшн, світло, екрани. Все це буде точно не гірше, ніж було. Ми навіть хочемо трішки розширити територію. Ми зараз домовляємося про різні зони немузичні. В тому числі, зустрічалися вчора з крутими хлопцями, які возять найкрутіші атракціони. І в нас, можливо, вийде привезти один з атракціонів, яких лише три в світі. Багато готуємо крутих сюрпризів, щоб окрім крутого лайн-апу, який безумовно у нас має бути в рамках тієї ситуації, яка зараз склалася із західними артистами, але ми маємо зробити все максимально таке, щоб люди згадали ту атмосферу, кайфонули, і чекали вже 2022 рік із західними артистами", - розповів засновник фестивалю Atlas Weekend Дмитро Сидоренко в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь". 

сидоренко

Фото: Яна Сочевічек. Радіо Промінь

Цього року лайнап Atlas Weekend складатиметься переважно з виступів українських артистів.

"В нас зараз ідуть, все ж таки, перемовини із одним західним хедлайнером і у нас ідуть перемовини із західними діджеями тому, що з лайв-артистами складніше, в них багато фур обладнання. З діджеями простіше, вони готові прилетіти, виступити, подіджеїти на вертушках і тусонути. Тому в нас планується повноцінний електронний лайн-ап поки що на нічній сцені вечірній. Ми будемо все робити тільки в рамках карантинних обмежень. І тому цього року, якщо не зміняться карантинні обмеження, ми плануємо електронну сцену зробити до тієї години, до якої  дозволена робота, але все ж таки із західними діджеями", - розповів засновник фестивалю Atlas Weekend Дмитро Сидоренко в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь". 

Оргкомітет фестивалю заявив, що готовий повернути гроші за раніше придбані квитки.

"Ми дуже-дуже вдячні всім, хто купив квиток і усім, хто не повернув. Ми вдячні тим, хто повернув, бо ви усерівно купляли ті квитки. Ми розуміємо, що у тих, хто повертав, свої складнощі. Це менше 5% і це дійсно нас зарядило енергетично і фінансово, в тому числі й протриматися цей складний рік. Ми безумовно зробимо можливість повернути гроші за квитки тим, кого не буде влаштовувати цей рік,  в кого немає можливості чекати 2022 рік, але ми знову проситимемо усіх підтримати  знову, тому що у нас ще один рік дуже складний, не менш складніший ніж був до цього. І ми зробимо нарешті дуже круту програму лояльності для тих, хто вже нас підтримав минулого року і для тих, хто згодиться чекати наступного. Для тих, хто сходить на цю версію більш українського фестивалю, ми теж зробимо програму лояльності. Тобто, в принципі, усім, хто нас підтримує, ми віддячимо. Це нам буде коштувати дуже-дуже дорого насправді, але ми розуміємо, що по-іншому це неправильно. Ці люди мають отримати щось за ці дискомфортні історії. Хоч це для нас і форс-мажор, ми маємо це якось компенсувати", - розповів засновник фестивалю Atlas Weekend Дмитро Сидоренко в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь". 

Фото: Яна Сочевічек. Радіо Промінь