Джамала у квітні видасть ще один новий альбом

Джамала у квітні видасть ще один новий альбом

Джамала 12 березня видала альбом "Ми", а у квітні випусть ще один новий альбом "5:45". Про це співачка розповіла в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"9 квітня вийде ще один альбом "5:45". Мені здається, що я буду звучати зовсім інакше, ніж альбом "Ми". Це більш електронна музика. Це не означає, що вона більш штучна, ні, в ній є так само дуже багато емоцій, переживань. І саме пісня "5:45", яка стала назвою альбому, вона для мене дуже сумна і вона про той стан, коли ти не можеш пробачити сам себе. От ти можеш усіх пробачити, але сам себе іноді не можеш пробачити. От вона про такий стан, коли ти не можеш спати від цього, і 5:45, спиш – не сплю, думаєш - думаю. От так воно починається. І ти не можеш заснути, пишеш там в телеграм, шукаєш відповіді якісь у Фейсбуці, Інстаграмі. Тобто ти проводиш майже усю ніч в соцмережах  і не знаходиш відповіді на свої внутрішні якісь запитання. От він такий”, розповіла Джамала в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

У цьому році Джамала брала участь в національному журі, яке обирало пісню, з якою Україна буде представлена на Євробаченні, що відбуватиметься у травні у Роттердамі.

"Я взагалі вважаю, що “Євробачення” в цьому році, воно щось зробило не те. Ну не можна було так робити. Окей, була пандемія, але всіх виконавців обрали, вони написали пісні. Що це все просто в сміття? Так не можна робити. І ви кажете, давайте нам от таку ж пісню, тільки не таку. Знаєш, якби це було зі мною, коли я писала "1944", я б не поїхала. Я зізнаюсь вам вперше. Якби мені така була ситуація, от у мене "1944", все клас, але давай таку, але не таку. Ні, пока. Я б не поїхала. Ні, ми маємо брати участь, це вихід, але це більше претензія все ж таки до "Євробачення". Тому, що вони мали врахувати це все як форс-мажор. Я знаю, що за правилами довше ніж три місяці не можна щоб пісня в ротації була. Добре, клас, але це форс-мажор. Тому ситуація з "Solovey" і "Shum"  це різні речі. Вони мали виходити з цього якось, вони мали написати іншу пісню. Знаєш, мені вона подобається, особисто подобається навіть більше ніж "Solovey", але є люди, які дійсно звикли, це звичка. Тому, що вони звикли до цієї пісні, вони вже її бачили, представили. От тому є в деяких людей розчарування, мабуть, я так думаю. Але в загальному сенсі, якщо дивитися на цей випадок з "Євробаченням", я вважаю, що "Євробачення"  мало  врахувати пандемію", розповіла Джамала в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

 Фото: Джамала Радіо Промінь