#ГормонЩастя. Психологічне насильство на роботі. Що робити?

#ГормонЩастя. Психологічне насильство на роботі. Що робити?

Як зупиняти нахабних начальників, коли вони переходять межі, підвищують голос, цькують, завалюють роботою і не підвищують зарплату при цьому? Відповідає бізнес-тренерка Ольга Кусковська.

0:00 0:00
10
1x

Як сказати босу "ні". Як зупиняти нахабних начальників, коли вони переходять межі і вчиняють психологічне насильство над своїми підлеглими?

Проєкт Олени Вострової "Гормон Щастя: Інструкції" - це короткі інструкції та практичні рекомендації, які допоможуть вам будувати здорові стосунки без насильства та маніпуляцій. 

Що таке психологічне насильство? І за якими ознаками його розпізнавати? Слухайте: Маркери психологічного насильства.

Що таке газлайтинг? Як його розпізнавати? І як протистояти витонченим психологічним маніпуляціям? Слухати: Усе про газлайтинг.

Більше про те як протистояти босу-насильнику, слухайте у випуску ток-шоу #ГормонЩастя. Що робити, коли вони підвищують голос і кричать? Обзивають і цькують? Якими діями чи фразами їх зупиняти? Що робити, коли вони завалюють роботою і не підвищують зарплати? Що робити, коли колеги пишуть наклепи, і бос погано ставиться саме через це? І як поводитися з начальниками, у яких, ймовірно, психічні розлади? Розбираємось з цим разом із сертифікованою за міжнародними стандартами бізнес-тренеркою, коуч-консультанткою, психотерапевткою Ольгою Кусковською. 

Слухайте всі випуски ток-шоу #ГормонЩастя тут: https://bit.ly/318zutU
Щоп'ятниці о 19:10 на хвилях Першого каналу Українського радіо.
Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду.