"Мене це більше не стримує": гурт Karyotype анонсує реліз нового альбому

"Мене це більше не стримує": гурт Karyotype анонсує реліз нового альбому

Запорізький гурт Karyotype, в якому всі учасники є родичами, випустив новий сингл "Весно". Нова пісня стала продовженням музичної ідеї гурту втілити особисті переживання через універсальні образи природи та стосунків. Незабаром Karyotype обіцяє представити свій новий сингл "Локомотиви", який увійде до альбому "Мене це більше не стримує".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Karyotype

"Наш проєкт Karyotype існує з 2017 року, до складу якого входять наш барабанщик Олег і за сумісництвом мій батько та Михайло – гітарист і басист гурту, а також зять Олега та мій зять. Тобто цікавим фактом є те, що усі учасники є родичами, що й створили таку міцну команду, адже команда – то є одним з головних. У цьому році, як гурт, ми потрапили у лонглист Національного відбору на Євробачення, увійшовши до  двадцятки учасників, підписали контракт з українським музичним лейблом ENKO Music. Хочемо розповісти та поділитися з вами нашим синглом "Весно", який вже можна знайти на улюблених майданчиках. Пісня була написана у далекому 2014 році у місті Дніпро, коли я тільки почав навчання у медичному університеті і знаходився в гостях у Михайла. Основною концепцією та змістом пісні є опис важливих і в той же час зрозумілих речей, таких як стосунки між закоханими людьми. Композиція насичена метафорами та алегоріями, які незвичним чином описують стосунки через явища та пори року. Це особиста історія, в якій насправді кожен зможе впізнати та знайти себе. Основний меседж пісні в тому, щоб продемонструвати, що в житті стосунки між людьми проживають певні етапи, які багато в чому закономірні, як і, наприклад, зміна пір року. Саме тому для кожного з нас холодною зимою може прийти тепла весна, а теплою весною – холодна зима. Наразі з майбутніх планів у нас готується вихід наступного нового синглу та кліпу на пісню "Локомотиви", яка входить до україномовного альбому "Мене це більше не стримує", який з'явиться на просторах інтернету у найближчому майбутньому", — розповів вокаліст гурту Karyotype Данило Кука в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.