Група "Фіолет" присвятила новий кліп темі домашнього насильства

Група "Фіолет" присвятила новий кліп темі домашнього насильства

29 липня група Фіолет презентувала на своїх офіційних сторінках кліп на пісню "Слово даю". Головною темою відео стала особиста історія фронтмена Фіолета Сергія Мартинюка.

0:00 0:00
10
1x

"Кліп присвячений дуже важливій темі – темі домашнього насильства. Напевно, одного з найпоширеніших і найзамовчуваніших соціальних недугів в Україні. І те, як цей руйнівний процес позначається на дітях та їхній психіці. Свого часу подібний дитячий досвід випало пережити й мені. Й тривалий час я не наважувався говорити про це не те, що публічно, а навіть із дійсно близькими мені людьми. Але говорити про це просто необхідно. А ще важливіше – потрібно давати умови бути почутим тим дітям, які потерпають від батьківських рук і психологічного тиску, не побоюся цього слова – терору, сьогодні", – розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

    

У кліпі "Слово даю" знялися одразу два Мартинюки – Сергій і Богдан.

"В кліпі я мандрую спогадами свого дитинства, і що цікаво, мене малого зіграв мій тринадцятирічний молодший брат Богдан. Різниця між нами майже двадцять років. Це не вперше ми разом у відео. Свого часу, років шість чи сім тому, Богдан знявся в кліпі на одну з пісень в моєму сольному проекті. Цього разу все було серйозніше – юні актори київські, були ігрові ситуації. Все відбувалося в Києві. Режисерами виступило подружжя Стратюків зі Львова, з якими ми працювали вже неодноразово. Вони знімали кліпи на такі наші пісні, як "Київ – Берлін – Київ", "Тиша", "Вечірній Львів", "21 грам"", – розповів Сергій Мартинюк.

Зйомки кліпу "Слово даю" перетворилися не тільки на кіношну, а й на дорожню пригоду.

"Серед тих речей, які особливо запам`ятаються про зйомки "Слово даю", це те, що вперше в історії "Фіолету", за два дні зйомок, з музикантами трапилося цілих дві дорожньо-транспортні пригоди. На щастя, ніхто не постраждав. Ми з величезним задоволенням презентуємо наше нове відео. Приємних вражень!", –розповів Сергій Мартинюк.  

ФОТО: https://www.facebook.com/fioletband/