"Наш майбутній альбом пишеться просто на концертах" – лідер гурту ADAM

"Наш майбутній альбом пишеться просто на концертах" – лідер гурту ADAM

Засновник гурту ADAM Михайло Клименко в ефірі Радіо Культура розповів про тур "#ІзіМаніТур", майбутній альбом гурту та перший досвід роботи продюсером.

0:00 0:00
10
1x

Гурт ADAM уже відіграв два концерти у Львові та Одесі у межах туру "#ІзіМаніТур". 26 жовтня колектив виступить у Дніпрі, і 3 листопада – у Києві.

"Мав бути ще Харків, але ми перенесли цю дату на весну, тому що майданчик у Харкові відкритий. Тому ми вирішили перенести виступ на квітень, щоб людям було комфортно. Вже плануються багато дат на квітень у інших містах, навіть за кордоном", – анонсував музикант.

Також Михайло Клименко розповів про історію виникнення назв самого колективу та туру.

"Коли ми написали свій перший сингл "Люба", виникло питання, як назватися, щоб було цікаво і непопсово. І друг, який допомагав зі зведенням, каже: "О, а назвися ADAM", підіймає правицю, а там колонка ADAM. Ми першу пісню зводили на цій колонці, і фактично ми назвалися на честь колонки, – сміється музикант. – А тур ми назвали "#ІзіМаніТур" не лише тому, що хочемо легких грошей, а ще й тому, що хочемо, щоб він був на ізі, ненапряжно, щоб був класний настрій, ми їхали і отримували задоволення. Поки що так все й виходить. Все виходить з легкістю. Як ми корабель назвали, так він і поплив".

Майбутній альбом, який називатиметься "#ІзіМані", музиканти пишуть просто на сцені під час концертів, поділився Михайло Клименко.

"У цьому турі у нас виникла ідея, що ми будемо писати цей альбом просто у поїздках, на концертах. Ми починаємо грати якісь імпровізації просто на сцені, пишемо якісь рядки, якісь мелодії. От за ці два концерти, які вже відбулися, у нас є замальовка на один трек", – розповів він.

Цього року Михайло Клименко дебютував як продюсер, ставши продюсером Дарини Красновецької – представниці України на минулорічному дитячому Євробаченні. 25 листопада у Кракові буде презентовано ЕР альбом Дарини Красновецької.

На фото гурт ADAM. Фото – musicinua