Рибчинський: по перших призначеннях Зеленського буде видно, чи було його обрання помилкою і куди ми йдемо

Рибчинський: по перших призначеннях Зеленського буде видно, чи було його обрання помилкою і куди ми йдемо

По перших призначеннях Володимира Зеленського на посаді президента України буде видно, чи було його обрання помилкою і в якому напрямку буде рухатись Україна, переконаний народний депутат України, член групи "Воля народу" Євген Рибчинський. Про це він повідомив в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку".

Ведучі:

Володимир Лукін, Юрій Табаченко

"Я б сказав, що Зеленський — це терра інкогніто, тобто земля, яку ніхто не знає. Схід України, до 90%, віддав свої голоси людині, яка не озвучила, куди йтиме. Захід, крім Львівської області, віддав більше 60%. Це означає, що ця позиція дуже вигідна з самого початку, бо він зараз може йти куди завгодно. втрачаючи свій електорат, але набираючи будь-яких обертів на будь-якому шляху", — зазначив Євген Рибчинський.

Народний депутат України зауважив, що по перших призначеннях Володимира Зеленського у ролі президента, буде зрозуміло, чи було його обрання помилкою чи ні, і в якому напрямку буде рухатись Україна.

"Єдине, що ми прекрасно розуміємо, що війну не буде закінчено, і це вже усвідомлює сам пан Зеленський. Ми вже розуміємо, що вектор НАТО та Європи не завершиться. Ми розуміємо, що будуть відкриті російськомовні радіостанції, які мовитимуть на окуповані території для того, щоб вони знали українську правду, і ми розуміємо, що команда Зеленського не є однорідною. По перших призначенням буде очевидно, яка це помилка або не помилка і куди ми йдемо". — сказав він.

Нагадаємо, 21 квітня відбувся другий тур президентських виборів. За даними Національного екзит-полу, у другому турі президентських виборів за Володимира Зеленського проголосували 73% виборців, Петра Порошенка підтримали 25,5%.

Прослухати повну версію.

На фото — Євген Рибчинський, facebook.com