Ліга Європи–2019: підсумки перших чвертьфінальних поєдинків

Ліга Європи–2019: підсумки перших чвертьфінальних поєдинків

Про результати перших матчів 1/4 Ліги Європи в ефірі "РанокПРО" розповів спортивний коментатор Вадим Власенко.

Ведучий:

Вадим Власенко

 

Айнтрахт–Бенфіка

Айнтрахт, який вибив донецький Шахтар трохи раніше, міг повторити історичне досягнення Атлетико і не програти 15-ий матч поспіль на турнірі, причому серія почалася ще в сезоні 2013/2014, потім він не виступав у Лізі Європи, і от зараз продовжив. Але Айнтрахт у підсумку цей рекорд не повторив, тому що поступився на виїзді своєму супернику Бенфіці з рахунком 2:4. Це найрезультативніший матч учорашнього ігрового дня.

Треба відзначити 19-річного Жоау Феліша, який на початку сезону грав, виходячи на заміну, а зараз з’являється в основі в Чемпіонаті Португалії і вчора брав участь у всіх 4 голах команди. На 21-ій хвилині він реалізував пенальті, на 43-ій забив з гри, на 50-ій зробив результативний пас на Діаша, а на 54-ій забив ще один свій м’яч.

Щодо Айнтрахту – треба сказати, що за рахунку 0:0, на 20-ій хвилині він залишився у меншості, вилучений був француз Н’Діка. А забив Йовіч на 40-ій – це найкращий бомбардир команди, у нього 8 голів, – і Пасіенсія на 72-ій.

Челсі–Славія Прага

До речі, рекорд Атлетико з 15-ма матчами без поразок ще може повторити Челсі, поки що у нього 14 перемог. Вчора він на виїзді здолав Славію – 1:0.

Вілліан влучив у поперечину у першому таймі, а на 86-ій хвилині усе той же Вілліан, екс-гравець донецького Шахтаря, навісив на Марко Алонсо, і Алонсо забив.

При цьому Славія мала досить багато моментів, які просто не реалізувала.

Арсенал–Наполі

Арсенал переміг Наполі 2:0. При цьому це перший сезон Арсеналу без Арсена Венгера. Арсенал не без спадів, не без сплесків, але виглядає досить непогано з новим наставником Унаї Емері.

Валенсія–Віллареал

Валенсія у гостях здобула перемогу над Віллареалом 3:1. Це прогнозовано, Валенсія була фаворитом цієї пари.

Якщо узагальнити, то за підсумками перших чвертьфінальних матчів у багатьох повторних поєдинках вже немає інтриги.

На фото – автор хет-трику в матчі Айнтрахт-Бенфіка Жоау Феліш.

Фото ua-football.com