ЗМІ: найдешевший квиток на Євробачення-2019 коштуватиме 35 євро

ЗМІ: найдешевший квиток на Євробачення-2019 коштуватиме 35 євро

Стали відомі ціни квитків на Євробачення-2019 — за сидячі місця доведеться віддати від 35 євро, місця преміум-класу коштуватимуть 2999 євро.

Ізраїльське агентство Leaan офіційно займається продажем квитків на пісенний конкурс, повідомляє Уніан.

"Ціни на сидячі місця коштуватимуть від 35 до 150 євро. Місця у фан-зоні обійдуться глядачам в 120 євро. Місця преміум-класу — 2999 євро", — йдеться у повідомленні. Також у глядачів є можливість потрапити на репетиції конкрусу, разове відвідування репетиції буде коштувати 15 євро.

Передбачається, що Тель-Авів прийме близько 18 тисяч туристів, які приїдуть подивитися на виступи учасників Євробачення.

Нагадаємо, 3 грудня оголошено склад журі українського відбору на Євробачення-2019. З 9 лютого в прямих ефірах оцінювати виступи учасників і разом з глядачами обирати пісню, яка представить Україну на Євробаченні в Тель-Авіві, будуть Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Прямі ефіри національного відбору-2019 пройдуть 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал) одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також — Нацвідбір на Євробачення–2019: відомі результати жеребкування

Нагадаємо, раніше одна з півфіналісток національного відбору на Євробачення-2019 TAYANNA відмовилась від участі в Національному відборі. У зв’язку із цим під час жеребкування було оголошено нового виконавця, який візьме участь у Нацвіборі замість TAYANNA – гурт MARUV.

Ілюстрація: eurovision.tv