Байкери за мир ціною перемоги над ворогом - Ерфан Кудусов

Байкери за мир ціною перемоги над ворогом - Ерфан Кудусов

Триває мотопробіг за цілісність України від Ужгорода до Хортиці. Маршрут проляже і через військові частини у прифронтовій зоні Донбасу.

Про цю подію розповів в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" юрист, громадський активіст, учасник мотопробігу Ерфан Кудусов.

На фото: Ерфан Кудусов

"Зараз мотопробіг проходить Полтавською областю. Вже проїхали західну Україну. Сьогодні стартували з Києва до Полтави. У цьому заході беруть участь різні мотолюбителі: українці, росіяни, татари. У нас різні мови та релігії. Цим мотопробігом хочемо показати, що ми єдині в єдиній державі. З нами два прапори український та кримськотатарський. До нас виходять і мери міст, і голови адміністрацій, підтримують нас. Але ми не агітуємо за когось із кандидатів у Президенти. Акція абсолютно аполітична. Ми маємо намір доїхати до наших бійців на сході України. Мотопробіг завершиться на острові Хортиця в Запоріжжі.

Байкери - це такі вільні люди, які мають змогу вільно переміщуватися по Україні і зможуть показати, що країна вільна і єдина. Торік вже такий захід відбувався. Ми хочемо, щоб був мир ціною нашої перемоги над ворогом".

 

Слухайте програму "Сьогодні. Вдень" по буднях з 13.00 до 15.00!