До Дня захисту дітей Українське радіо готує подарунки

До Дня захисту дітей Українське радіо готує подарунки

До 1 червня – Міжнародного дня захисту дітей – колектив Українського радіо спільно з Благодійною організацією "Фонд "Сварог" оголошують збір подарунків: одяг, книжки, іграшки. Отож, якщо ваше серце не байдуже,  допоможіть тим, хто цього потребує.

Включно, до 1 червня на Хрещатику, 26 ви можете залишити свій пакунок з подарунками для дітей, які потребують допомоги.

"Благодійність на сьогодні залишається однією з ключових засад, що гуманізує суспільство. Не є виключенням із правил і благодійна організація "Фонд "Сварог", яка за підтримки меценатів та добропорядних активістів успішно реалізовують протягом останніх трьох років ефективні програми допомоги малозахищеним верствам населення на Київщині. Радий вітати численні благодійні ініціативи та акції, які спрямовані на розвиток спорту, освіти й медицини, підтримують в медіа спільноті, особливо колектив Українського радіо", –  зазначив голова благодійної організації "Фонд "Сварог" Костянтин Іванченко.

Допомагаючи  дітям та молоді, ми насамперед інвестуємо наше майбутнє. Консолідувавши наші зусилля, та не чекаючи "з моря погоди", можемо змінити ситуацію на краще.

"Однією з соціальних місій Суспільного радіо є допомога нашій дитячій аудиторії. Саме тому до Дня захисту дітей ми вирішили зібрати подарунки і тим самим підкреслити важливість цього дня",  –   сказав генпродюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.