На Українському радіо стартує спецпроект "РадіоДень. Євробачення-2018"

На Українському радіо стартує спецпроект "РадіоДень. Євробачення-2018"

З 7 по 12 травня з 14.30 протягом півгодини на всіх каналах Українського радіо буде пряме включення з фан-зони київського телецентру на "Олівці" спецпроекту "РадіоДень. Євробачення-2018".

Ведучі спецпроекту "РадіоДень. Євробачення-2018" – Олександра Франко з Радіо "Промінь" та Дмитро Хоркін  з Українського радіо.

"Зараз ми вже практично готові до проекту. Щодня плануємо гостьову студію. Під час ефірів передбачили короткі скайп-включення від гуру репортажних матеріалів про Євробачення Українського радіо Валерія Кириченка. Цього разу він інформуватиме нас про цікавинки  з Португалії. Саме він і радіоведуча Олена Зелінченко, яка займається безпосередньо трансляцією, про Євробачення знають все",  – розповіла креативна продюсерка Радіо "Промінь" Вікторія Польченко.

Щодня ведучі розповідатимуть не лише про те, що відбуватиметься на сцені Євробачення-2018, а й про закулісні історії.

Ведучі спробують разом зі слухачами і вболівальниками знайти відповіді на такі запитання: конкурсант конкурсанту друг чи суперник, наскільки відчувається підтримка  учасників поза сценою, Євробачення – це насмперед – музика, голос чи шоу.

Серед запрошених гостей спецпроекту – відомий продюсер Віталій Климов, який свого часу працював з гуртом "Океан Ельзи" та багатьма українськими виконавцями. Завітає на гостину й Анастасія Приходько, яка хоч і виступала свого часу за Росію, але  приспів пісні "Мамо" вона виконувала українською.

Окреслюватимуть ведучі питання і ціни перемоги на Євробаченні, тобто шукатимуть відповідь на питання чи ціль виправдовує засоби.  

Усі меломани і фанати Євробачення-2018 можуть вмикати приймачі трьох каналів Українського радіо. Старт – 7 травня о 14.30.