Мінінфраструктури проінспектує всі залізничні вокзали

Мінінфраструктури проінспектує всі залізничні вокзали

Міністерство інфраструктури України проінспектує всі  вокзали "Укрзалізниці".

Про це зазначається у повідомленні на сайті міністерства, - передає Інтерфакс.

"Я хочу попередити керівництво" Укрзалізниці ", що ми проінспектуємо усі вокзали в Україні, а потім зайдемо до керівників "Укрзалізниці" додому, подивимося, як живуть вони, і порівняємо, наскільки це співвідноситься з тими умовами, в яких перебувають люди на вокзалі. Я думаю, що у них вдома більше порядку і зовсім інший стан санвузлів", - заявив глава міністерства Володимир Омелян.

За словами В.Омеляна, "Укрзалізницею" передбачено 26 млрд грн капітальних інвестицій, а одним з проектів може стати ремонт вокзалу в Миколаєві, який, на думку міністра, в жахливому стані.

"Миколаїв уже давно вимагає сучасної споруди, що відповідатиме духу міста і матиме оптимальне функціональне навантаження", - наголосив В.Омелян.

Він також нагадав, що за рахунок виключення корупційної складової в розподілі вагонного парку "Укрзалізниця" щомісяця додатково акумулює 300 млн грн, і ці кошти будуть спрямовані на розвиток інфраструктури.

Нагадаємо, ПАТ "Укрзалізниця" в січні-березні 2018 року отримало 271 млн грн чистого прибутку, що удвадцятеро більше, ніж за І квартал 2017 року.