Анатолій Гриценко: "мільйонні виплати чиновникам може зупинити лише Петро Порошенко"

Анатолій Гриценко: "мільйонні виплати чиновникам може зупинити лише Петро Порошенко"

Аморальні мільйонні щомісячні виплати заробітної плати чиновникам може зупинити лише Петро Порошенко. Але він цього не робить.

Про це заявив у програмі "Стратегія" на Першому каналі суспільного радіо колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко.

Влада не може бути дешевою, бо така влада дорого суспільству обходиться, тим більше в умовах війни. Але, коли керівникам державних компаній виплачують мільйони щомісяця, то це не співставне з тим, що одержують наші захисники на передовій, на війні з російськими окупантами. Це абсолютно не правильно, це треба негайно виправляти, привести до збалансованості.

Сьогодні мільйони українців одержують мізерні пенсії, а судді Конституційного суду і вищих судів мають по 250 тисяч гривень пенсії щомісяця. А вони ще ж і хабарі беруть, бо справедливого судочинства у нас немає. Моральну межу перейдено. Хто міг би зупинити цю кричущу несправедливість? Лише глава держави, наклавши вето на прийняті  парламентом рішення. Однак він цього не зробить, бо, саме з подачі президента Верховна Рада і затверджувала такі рішення, наголосив Анатолій Гриценко.