До Дня закоханих Хор Українського радіо дасть концерт у Будинку звукозапису

До Дня закоханих Хор Українського радіо дасть концерт у Будинку звукозапису

Академічна хорова капела та Великий дитячий хор Українського радіо, Національний академічний духовий оркестр України, запрошують на грандіозний музичний вечір – концерт до Дня закоханих "LOVE cover story", який відбудеться 8 лютого о 19:00 в Будинку звукозапису Українського радіо.

Прихильники якісної та висококласної популярної музики почують розкішну музичну добірку з найрезонансніших мюзиклів ХХ століття! Звучатимуть  кавер-версії  популярних естрадних світових хітів. "Барселона" від Майкла Морана на слова Фреді Меркюрі, фрагменти легендарних мюзиклів.  Кращі шлягери легендарної групи Queen, що зібрані у масштабну симфонію англійським  композитором та аранжувальником Толгом Кашифом, вже встигли  підкорити майже весь світ.  

"Монументальний цикл під назвою "Queen Simphony" був номінований як кращий  альбом року Classical Brit Awards 2003 та  з величезним успіхом підкорив багатомільйонну публіку країн Європи, Туреччину, Австралію та Америку. Тож, у виконанні провідних українських артистів київська публіка матиме можливість почути топові  поп-композиції  ХХ століття", –  розповідає художня керівниця та головна диригентка хору Українського радіо Юлія Ткач.

І, звичайно, не обійдеться  без класики. Глядач почує оригінальну кавер-версію "Аллилуї"  Ф. Генделя з ораторії "Міссія".

В концерті "LOVE cover story "  беруть участь прима Національної опери України – Сусанна Чахоян та найвишуканіший тенор України Юрій Лук’яненко. Диригенти – Олексій Вікулов, Юлія Ткач, Галина Трофімова. Ведучий концерту генеральний продюсер Українського радіо Дмитро Хоркін.

Якщо ви готові поринути у вир музики та пристрасних емоцій, чекаємо на вас 8 лютого о 19:00 в Будинку звукозапису Українського радіо за адресою вул. Л. Первомайського, 5-в (метро Кловська).