Американці незадоволені президентством Трампа

Американці незадоволені президентством Трампа

52% громадян США вважають, що ситуація в країні погіршилася з часу приходу до влади президента Дональда Трампа.

Такі результати опитування громадської думки, проведеного агентством "Associated Press" і американським Центром суспільних досліджень, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними опитування, лише кожен третій із 10 американців вважає, що країна рухається в правильному напрямку, і що Д.Трамп виконує передвиборчі обіцянки. Навіть з-поміж республіканців - однопартійців Д.Трампа - так вважає лише половина опитаних.

Загалом, свідчать дані опитування, на кінець 2017 року у американців складається песимістичний погляд на президентство Д. Трампа.

Тим часом, у листі до комітетів палати представників і Сенату, адвокати президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа звинуватили спеціального прокурора Роберта Мюллера, який веде розслідування "російського втручання" у вибори, у незаконному отриманні документів.

Йдеться про документацію урядового управління служб загального призначення в листопаді 2016 - січні 2017 року, повідомляє "Fox News".

Адвокат організації "Trump For America" Кору Лангхофер впевнений, що при передачі документів Мюллеру був порушений закон, так як управління не мало права надавати їх.