В харківських лікарнях залишаються шестеро травмованих у ДТП (аудіо)

В харківських лікарнях залишаються шестеро травмованих у ДТП (аудіо)

У стані здоров’я майже всіх, хто постраждав в аварії у центрі Харкова, спостерігається позитивна динаміка.

Більше знає наша власна кореспондентка Віталіна Зіньківська:

"У двох лікарнях міста залишаються шестеро травмованих у ДТП. Всім зроблені необхідні операції, забезпечено належний догляд. По три-чотири рази на день проходять консиліуми із залученнях кращих фахівців. Стан п’ятьох постраждалих помітно покращився. І тільки одна із сестер викликає серйозне занепокоєння лікарів, повідомила на сьогоднішньому брифінгу директор Департаменту охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації Галина Сіроштан.

Лікарі тримають пацієнтку у стані штучного сну, сподіваючись, що інтенсивне лікування та внутрішні резерви молодого організму все-таки дадуть позитивний результат. У стані штучного сну знаходиться і вагітна жінка, щоб не були спровоковані передчасні пологи, пояснила Галина Сіроштан.

Як повідомила Галина Сіроштан, до Харкова запросили на консультації спеціалістів з Головного інституту нейрохірургії та Головного інституту акушерства та гінекології. А також додала, що грошових коштів, які виділили місто та область на лікування і подальшу реабілітацію постраждалих, цілком достатньо".

Віталіна Зіньківська з Харкова. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!