Минуло 2 місяці після ДТП за участі кортежу президента ФК "Карпати" (аудіо)

Минуло 2 місяці після ДТП за участі кортежу президента ФК "Карпати" (аудіо)

Учора минуло два місяці після ДТП за участі кортежу відомого львівського бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського, внаслідок якої загинула 31-річна жителька села Ямельні Яворівського району Львівщини Наталія Тріла. Від того часу слідство не просунулося вперед – принаймні жодних офіційних повідомлень про це немає.

Докладніше – наша кореспондентка Наталія Козачук:

"Минуло два місяці з часу трагічної аварії, але слідство й досі не з’ясувало – хто ж саме був за кермом злощасного автомобіля "Мерседес", який влетів у легковик Наталі Тріли.

Охоронець Димінського Андрій Борщ, який взяв на себе провину, досі перебуває під домашнім арештом і є єдиним підозрюваним – хоча експертиза ДНК не підтвердила того, що саме він був за кермом "Мерседеса". В поліції кажуть, що молекулярно-генетичні, дактилоскопічні, комп’ютерно-технічні, автомобільні, трасологічні та судово-медичні експертизи ще тривають. Говорити ж про провину самого Димінського, на чому наполягають родичі загиблої, ще зарано, - каже заступник керівника відділу головного управління національної поліції Львівщини Михайло Таратула.

Сам бізнесмен, який проходить у цій справі, як свідок, і досі перебуває в Женеві, куди він вилетів приватним літаком на другий день після аварії".

Наталія Козачук, Львів, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!