Автор першої рок-опери в Україні "Енеїда" Сергій Бедусенко став саунд-продюсером Українського радіо Культура

Автор першої рок-опери в Україні "Енеїда" Сергій Бедусенко став саунд-продюсером Українського радіо Культура

На фото: Сергій Бедусенко

Саунд-продюсером Українського радіо Культура став відомий композитор Сергій Бедусенко.

"Сергій Бедусенко - знаменитий український композитор. Закінчивши Київську консерваторію, він поєднує у собі талант композитора полістиліста: класика, джаз, рок. Крім того, він унікальний тим, що є автором перших в Україні рок-опер "Енеїда" та "Суд", - зазначив продюсер музичних програм Українського радіо Олександр Пірієв.

Сергій Бедусенко створив унікальні авторські позивні для Українського радіо Культура. Слухачі вже можуть чути їх в ефірі.

"Вибір кандидатури Сергія Бедусенка на посаду саунд-продюсера – цілком закономірний. Він знається на живому звучанні музики від класики до року і естради. Крім того, професійно орієнтується в літературі, театрі та проблемах і завданнях культури загалом", - підкреслив продюсер музичних програм Українського радіо Олександр Пірієв.

Мелодії Сергія Бедусенка відкриють Українське радіо Культура в новому амплуа, а також додадуть нотки історії та ностальгії для нашоїаудиторії!

Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. З 2017 року "Українське радіо" разом з Національним телебаченням та 26-тьма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому – мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.