Переможець Євробачення Сальвадор дав безплатний концерт (Аудіо)

Переможець Євробачення Сальвадор дав безплатний концерт (Аудіо)

Цьогорічний переможець Євробачення португалець Сальвадор Собрал тимчасово припиняє концертну діяльність. Перед тим, як на невизначений час залишити сцену, співак дав безплатний концерт.

З подробицями - наша кореспондентка у Португалії Тамара Лаврук:

"Сальвадор дає в парку казино Ешторіл свій останній концерт, перш ніж тимчасово покинути сцену. Вхід безкоштовний. Ви всі запрошені! "- написав Сальвадор на своїй сторінці у соціальних мережах. 

Прийшли кілька тисяч шанувальників. Знаючи проблему співака, багато людей були з білими кульками у формі серця, які зворушили Сальвадора. Увесь концерт співак жартував. Перед початком, коли сцена була ще у темряві, почувся його голос: "На жаль, я не зможу сьогодні тут бути". І сам же перебив звук спільного розчарування: "Я жартую!".

Він співав 2 години. З паузою після кожної пісні. "Нелегко співати з задишкою". Пояснював згодом. Серед глядачів були мама і тато співака. Сестра Луїза з'явилася як "сюрприз" в кінці концерту на сцені - для дуету з Сальвадором у переможній пісні Євробачення “Любов на двох”. Під час виконання цієї пісні Сальвадор... розплакався: "Прийшов час фіналу, і це трохи пригнічує", прокоментував він пізніше...

Такий талановитий, чарівний, справжній, і такий беззахисний перед хворобою! В кінці концерту співак взяв себе в руки і знову жартував.

Офіційна версія паузи у виступах - до покращення самопочуття. Але ряд засобів масової інформації припускають, що Сальвадора Собрала готують до складної операції на серці".
 
Тамара Лаврук, з Лісабона, для Українського радіо.

Прослухати репортаж 

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!