Українське радіо обрало пари ведучих для вечірнього прайму

Українське радіо обрало пари ведучих для вечірнього прайму

У новому сезоні, з 4 вересня, слухачі Українського радіо будуть чути нове вечірнє шоу "Сьогодні. увечері" з 18.00 до 20.00.  

Родзинкою ефірів "Сьогодні. увечері" стане поєднання комплексного інформаційного продукту, який задовольнятиме потреби найвибагливішої аудиторії, з ґрунтовною аналітикою. Вечірній прайм передбачає запрошення топових спікерів, інтерактиви, тісну співпрацю з підсумковою інформаційною програмою "Надвечір", що виходитиме з 19.00 до 19.30.

"В ефірі "Сьогодні. увечері" слухачі мають отримати остаточні відповіді на питання,  актуалізовані в рамках попередніх прямоефірних майданчиків – вранці та вдень. Інформаційний підсумок від кореспондентів Українського радіо у поєднанні з аналітичним резюме за участю експертів дасть змогу  якомога повніше й багатогранніше відобразити картину дня та акцентувати на його основних подіях, темах і заявах", - зауважила ведуча "Сьогодні. увечері" Оксана Маловічко.

Ведучі вечірнього слоту – керівник радіо "Голос Донбасу" Юрій Табаченко та ведуча програм суспільно-політичного каналу суспільного радіо Олена Зелінченко, а також політичний оглядач Віталій Науменко та журналістка Оксана Маловічко – голоси, до яких звикли слухачі Українського радіо.

"Українське радіо повністю оновило програмну сітку суспільно-політичного каналу. Ми змінили принцип підготовки програм до ефіру. Наразі уже створені продюсерські групи у складі лінійного продюсера, гостьового редактора та аналітика, які повністю готуватимуть ранкові, денні та вечірні блоки праймових ефірів. Також програми матимуть нове звучання. У ході трактів  ми обрали нові пари ведучих, які подаватимуть теми цікаво та динамічно. Ну, і наостанок, я акцентую увагу, що Українське радіо - суспільний мовник. Наше завдання, дотримуючись журналістських стандартів, задовольняти інформаційні потреби усіх верств суспільства", - підкреслив шеф-редактор суспільно-політичного каналу Українського радіо Юрій Табаченко.
 
Обрані ведучі пройшли два етапи кастингу. Перший – індивідуальний. Під час імітації прямого ефіру кандидат мав зрозуміло розкрити тему, обговорити її з експертом. Оцінювалася швидкість реагування на зміни в інформаційному просторі, вміння ставити уточнюючі запитання та переводити розмову з однієї теми в іншу.

На другому етапі формувалися пари ведучих.


Зустрічайте нових ведучих Українського радіо в новому сезоні з 4 вересня!

 

Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. З 2017 року "Українське радіо" разом з Національним телебаченням та 26-тьма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому – мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.