Чи безпечно вживати ранні кавуни? (Аудіо)

Чи безпечно вживати ранні кавуни? (Аудіо)

У супермаркетах, вуличних ятках і просто неба уздовж доріг нам уже пропонують придбати цьогорічні кавуни та дині. Нинішні – ранні –  переважно вирощуються крапельним методом. Таке  розповіли в столичному управлінні держслужби з питань безпеки харчових продуктів.

Чи безпечно вже вживати цю солодку продукцію? Чи варто дочекатися кавунів, які природнім шляхом достигають трохи пізніше? З’ясовував  наш кореспондент Володимир Задворний. Що він дізнався? Докладно про це розкаже у вечірній програмі.

А поки - анонс сюжету

 

Будь у курсі- слухай новини! Щогодини на Українському радіо!