Завершено зйомки пригодницької драми "Екс"

Завершено зйомки пригодницької драми "Екс"

Закінчився знімальний період повнометражної історичної та пригодницької драми "Екс" і розпочалися монтажно-тонувальні роботи над фільмом. Про це повідомляє прес-служба Держкіно.
   
"Фільм "Екс" створюється компанією "Т.Т.М." за підтримки Держкіно. Зйомки стартували всередині грудня 2016 року на Львівщині, продовжилися у травні - червні у Києві, завершилися наприкінці червня у Львові. Нині творча група фільму на чолі з режисером Сергієм Лисенком розпочала монтаж картини. Попереду також етап озвучування та створення саундтреку фільму", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, в основі сюжету фільму "Екс" - реальні події. 1932 рік. Західна Україна. Бійці підпільної української організації проводять революційну акцію проти уряду, яка перетворюється на криваву бійню. Музику та пісні до фільму писатиме відомий музикант, фронтмен гурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола. Оператор-постановник - Сергій Михальчук, художник-постановник - Влад Одуденко, продюсер - Андрій Границя. У головних ролях Орест Пастух, Віталій Гордієнко, Анатоль Фон-Філандра, Володимир Губанов,  Євген Холодняк. Вихід на екрани стрічки "Екс" планується на початок 2018 року.