«Промінь» відкрив осінній сезон новим ранковим шоу

«Промінь» відкрив осінній сезон новим ранковим шоу

У вересні на «Радіо «Промінь» стартувало нове ранкове шоу «ПідYO!мна сила». Тож відтепер щодня з 6-ої до 9-ої в будні та з 6-30 до 9-00 у вихідні слухачам обіцяють результативний і драйвовий початок дня.

«ПідYO!мна сила» – це сила-силенна інформації, яка змусить мозок думати, діяти і  відчувати. А ще гігабайти музики – української! – яка спонукає  до активних та енергійних рухів.

І на додачу до цього всього – шалений підYO!мний запал ранкової п‘ятірки «Радіо «Промінь» у складі Олени Зелінченко, Марії Сизон, Ганни Матвійчук, Олени  Григорович та Дмитра Грицая. Цим людям варто довірити своє інтелектуально-емоційне пробудження, адже вони стовідсотково впевнені: щоб розбудити інших, спочатку треба прокинутись самим!

Головний редактор ТО «Промінь» Вікторія Польченко каже, що робота над новим шоу тривала в надшаленому темпі. До речі, «ПідYO!мна сила» – це тільки актуальна сучасна українська музика: ТОР-100 UA! «Ми впевнені, що в Україні достатньо пісень, які можуть піднімати країну в емоційно-інтелектуальному плані, – наголосила В.Польченко. – До того ж, щоранку самі українські виконавці діляться з нами своїми музичними уподобаннями  і пропонують «зацінити трек», який вони обрали для прослуховування саме сьогодні».

                                  Команда «ПідYO!мної сили» встудії «Променя»