На Першому каналі Українського радіо - трансляції вирішальної стадії Євро-2016

На Першому каналі Українського радіо - трансляції вирішальної стадії Євро-2016

                                                                                                                Фото Facebook Миколи Моторного

З 25-го червня і до 10-го липня на чемпіонаті Європи з футболу у Франції стадія вирішальних матчів. Українське радіо продовжуватиме прямі трансляції усіх найважливіших протистоянь.

Тим часом, редакція спортивних програм Дирекції інформаційного мовлення підбила проміжні підсумки масштабного спецпроекту до європейської першості.   

Позаду дуже напружена, групова частина турніру. Уже три тижні поспіль радіоспортовці виходять у прямий ефір, допомагаючи тим, хто любить футбол, але не має змоги спостерігати за дійством, наприклад, по телевізору, «побачити вухами» всі матчі Євро-2016.

За словами, керівника редакції спортивних програм Вадима Корженка, коментувати футбол на радіо непросто, бо в студії все ж не так відчутний дух гри, як безпосередньо на стадіоні. Найважчою ж була робота під час матчу Португалія-Угорщина, де було забито в сумі аж шість м‘ячів.   

Звісно, редакція дуже засмутилися виступом збірної України. «А загалом, - каже В.Корженко, - намагалися під час коментарів бути нейтральними, щоправда, не завжди вдавалося. Але якщо команда дійсно показувала видовищний футбол, а не мучилася на полі, то за неї і вболівали у межах дозволеного».

Тож, насолоджуйтеся грою мільйонів разом з Українським радіо.

Графік трансляцій ТУТ.