Місяць футболу на Першому каналі Українського радіо

Місяць футболу на Першому каналі Українського радіо

Перший канал Українського радіо транслюватиме всі матчі  футбольного чемпіонату Європи  2016 року. Рівно п‘ятдесят один двобій – від зустрічі-відкриття і до фіналу можна буде почути в прямому ефірі з 10-го червня до 10-го липня.

Коментуватимуть матчі Вадим Корженко, Вадим Власенко, Костянтин Дульцев, Олександр Обремський, Валентин Щербачов, Вадим Шевякін та Юрій Кириченко.

Українське радіо вже має досвід таких масштабних проектів. Зокрема, чотири роки тому в повному обсязі транслювалися матчі Євро-2012. «Саме тоді ми переконалися в затребуваності таких передач, – каже керівник редакції спортивних програм Дирекції інформаційного мовлення Українського радіо В.Корженко. – Адже багато футбольних вболівальників просто фізично не мають змоги спостерігати за дійством по телевізору, бо перебувають у цей час, наприклад у дорозі».   

Окрім трансляцій матчів, Українське радіо підготувало спеціальні програми до Євро-2016. Усі ігрові тонкощі та огляди поєдинків турніру, сміливий погляд у майбутні протистояння, аналітика без меж і кордонів, найактуальніші теми навколо чемпіонату та футбольні герої сьогодення – це і набагато більше можна буде почути в передачах «ЄВРО щодня» (о 6-20, 7-30 та 12-10) та «Подих ЄВРО» (ефір – о 19-30 у дні відкриття чемпіонату та неігрові дні – 10 червня, 23 червня, 24 червня, 28 червня, 29 червня, 04 липня, 05 липня, 08 липня, 09 липня, 11 липня).  
 
Отже, налаштовуйтеся на Перший канал Українського радіо та станьте безпосереднім учасником чемпіонату Європи з футболу-2016 у Франції!