Увага, конкурс світлин і малюнків про Радіодиктант!

Увага, конкурс світлин і малюнків про Радіодиктант!

У рамках XV Радіодиктанту національної єдності оголошено додатковий конкурс. Його учасникам запропоновано за допомогою фотографій та малюнків відповісти на запитання «Чому радіодиктант – це модно, сучасно, стильно?».

«Так, українська мова – солов’їна й калинова, але ми не шукаємо красивих слів та епітетів. Так, українська мова має трагічну історію заборон і поневірянь, але ми не возвеличуємо її страждання. Чому? Бо для нас українська мова – це наше сьогодні І наше завтра! І воно – активне, динамічне, сучасне». Так пояснюють ідею організатори радіодиктанту.

Для того, щоб взяти участь у додатковому конкурсі, слід надсилати світлини або малюнки на адресу: rd-15@ukr.net. Роботи будуть розміщені на сторінці «Подія. XV Радіодиктант національної єдності» в соціальній мережі Facebook, тобто тут: https://www.facebook.com/events/539438259556582/.
Переможцем стане той, чиє фото або малюнок набере найбільше вподобань.

Переможець отримає приз – мініатюрний стильний радіоприймач. І, оскільки, призів два, то конкурс складатиметься з двох етапів: перший радіоприймач буде розіграний серед учасників, які надішлють роботи до 09.11.2015. А другий - за результатами робіт, надісланих після написання диктанту.

                                                             Такий приз отримає переможець