Домальовуємо те, чого немає: Disappeared Completely представили сингл "No Place for Me"

Домальовуємо те, чого немає: Disappeared Completely представили сингл "No Place for Me"

Гурт Disappeared Completely презентував новий макси-сингл "No Place for Me". Він складається з двох частин: перша описує глибокий смуток, друга — шлях до емоційного відновлення. Відеокліп до пісні зняли на покинутому спортивному майданчику, що символізує місце для роздумів і пошуку виходу зі складних ситуацій.

"Я хотів донести до тих, хто живе у відносному спокої хоча б, що ми часто домальовуємо до своїх проблем те, чого немає, очікуючи тільки погано, що наступний день буде ще гірший за попередній. Але я ось що хочу сказати: що поки ми живі, важливо жити, важливо творити, важливо працювати, допомагати іншим людям і найважливіше зараз — це допомагати нашим воїнам", — поділився фронтмен гурту Disappeared Completely Віталій Шапка в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Disappeared

"2024 рік для мене, як і для багатьох людей, був важким. У якийсь момент здавалося, що я в дуже поганому стані, з якого неможливо вийти. Невдачі у професійному, особистому, фінансовому житті, війна, проблема за проблемою, які накопичується. І тобі здається, що ти один на цьому світі і ніхто тобі більше не друг. І коли ти потрапляєш у цей чорний вир, ти починаєш накручувати себе ще більше. Закриваєш себе в таку уявну клітку, якої, можливо, і насправді не існує, тому трек "No Place for Me" саме про це. Звісно, варто визнати, що погані речі трапляються, ми живемо в реальному світі, ми живемо в країні, де триває війна, щодня Україна втрачає дорогоцінні життя. Те, що я хотів донести до тих, хто живе у відносному спокої хоча б, що ми часто домальовуємо до своїх проблем те, чого немає, очікуючи тільки погано, що наступний день буде ще гірший за попередній. Але я ось що хочу сказати: що поки ми живі, важливо жити, важливо творити, важливо працювати, допомагати іншим людям і найважливіше зараз — це допомагати нашим воїнам. Як завжди наш гурт займається музичною самотерапією, яка близька може бути дуже багатьом людям. Саме тому наша пісня розділена на дві частини: одна, яка розказує про цей стан, коли ти одинокий, коли ти відчуваєш сум, а друга частина — це якраз про те, як вийти з цього стану, що потрібно робити, тому вона музично і текстово набагато позитивніша, ніж перша частина. Цього літа я майже щодня відвідував закинутий спортивний майданчик, схований від людей у центрі міста. І це місце стало для мене своєрідним центром роздумів про цю просту людську проблему. І саме там символічно ми відзняли кліп. Наостанок, я хочу побажати, щоб у вашому житті були люди, яким ви можете розкрити душу, які можуть вас виводити з таких сумних станів і на власному прикладі чи просто на будь-яких прикладах показувати вам, що життя — це не суцільний негатив. І я дякую долі, що у моєму випадку це були мої одногрупниці з гурту інколи навіть того не знаючи, просто своїм прикладом показали мені, що є важкі ситуації в житті, але з ними можна впоратися, до них можна адаптовуватися, і це надихає", — розповів фронтмен гурту Disappeared Completely Віталій Шапка в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року Disappeared Completely видали свій перший рок-альбом.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.