Рятівна сила кохання: Balsam та OM спільно випустили пісню "Маяк"

Рятівна сила кохання: Balsam та OM спільно випустили пісню "Маяк"

Balsam та ОМ спільно випустили пісню "Маяк", головною темою якої є рятівна сила кохання.

"Ми прагнули зробити щось просте, але зворушливе. Сподіваємося, що "Маяк" принесе вам трохи світла і тепла", — поділився Balsam в ефірі Радіо Промінь.

Окрім музики, особливу увагу привертає кліп на пісню, режисером якого став Євгеній Брукс. Головні герої відео — подружжя військових: Марія, яка служить у Сухопутних військах, та Андрій, боєць 12-ї бригади "Азов". Кліп розпочинається з кадрів бойових дій, знятих Андрієм на GoPro під час його служби. Він дивом вижив після потужного вибуху, і саме сила любові, що рятує навіть у найтяжчі моменти, стала головною темою цього відео.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Balsam

"У нас з моїм другом ОМ (Олександром Мельником) вийшла пісня під назвою "Маяк". Ми прагнули створити щось таке просте і водночас зворушливе, щоб кожен міг знайти в цій пісні щось близьке для себе. Сподіваємось, що вам сподобається "Маяк" і вона принесе вам трохи світла і тепла. Цікавою стороною цієї пісні є також візуальна, а саме кліп, який допомагав знімати мій хороший друг і дуже талановитий режисер Євгеній Брукс. Головними героями кліпу "Маяк" стала родина військових — Марія та Андрій. Марія служить у Сухопутних військах, а Андрій — боєць 12-ї бригади "Азов" та засновник бойового братерства "Нептун". Початок кліпу — це суб'єктивна камера GoPro Андрія, яка показує його особисті бойові виходи на фронті. Ця частина завершується потужним вибухом. Андрій ледве не загинув у той момент, але дивом вижив. Сила любові, яка рятує навіть у таких обставинах, стала натхненням для створення цієї роботи", — розповів Balsam в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні MamaRika та Balsam представили спільну пісню "Шепоче дощ".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.